top of page

3 DOTS BRIDAL vam predstavlja kolekcije svetski poznatih brendova i dizajnera vencanica koji se pojavljuju prvi put na nasem trzistu, a rec je o prestiznim dizajnerskim kucama iz Izraela i Amerike. Nasa zelja je da ponudimo buducim mladama nesto drugaciji izbor, a da se, donekle, drzimo jednostavnosti i klasike, kao i krojeva koji daju romanticnu ili modernu notu vasem izgledu u jednom od, zaista, najlepsih dana..
 

GALIA LAHAV HOUSE OF COUTURE- Imamo cast da zasupamo i prezentujemo devojkama u Srbiji i sire luksuzne vencanice ove Izraleske dizajnerke, koja je jedna od najcenjenijih i najpoznatijih u “svetu“ vencanica i vecernje garderobe i cije modele nose mnoge poznate licnosti. Galia Lahav i njen glavni dizajner Sharon Sever su jedini izraelski kreatori koji svoje modele predstavljaju od 2017 godine na reviji visoke mode “Fashion Week” u Parizu, i zvanicno su proglaseni za “Haute Couture” brend. Modeli ove slavne dizajnerke isticu figuru pre svega, a detalji, francuska cipka i rucni vez sa ukrasima daju luskzunu notu i originalnost svakoj vencanici posebno.

 

Pored Galie Lahav, nas izbor za vas je i renomirana izraelska dizajnerka RIKI DALAL, ciji dizajn je bas po ukusu mladih devojaka sirom sveta. Smeli, romanticni, leprsavi, letnji i autenticni modeli Riki Dalal pravi su izbor za savremenu mladu koja zeli da bude originalna, slobodna ali prefinjena.. Posebno bismo istakli “Shakespeare” kolekciju, kojom nas je Riki potpuno osvojila, kao i nase mlade.
 

Od 2014 godine, ekskluzivno Vam predstavljamo WATTERS, brend koji traje vec vise od 25 godina i ciji dizajneri, svake sezone , kreiraju neke od najtrazenijih modela u Americi i Evropi. Modeli su namenjeni savremenim mladama , udobni, “lagani za nosenje,” od veoma kvalitetnih materijala. Dizajn je prepoznatljiv i specifican, posebno kada je rec o modelima koji su radjeni od laganog, mekanog tila, modernog veza i cipke. Nije potrebno previse najavljivati Watters, jer ste sigurno listajuci najpoznatije svetske magazine o vencanjima imali priliku da vidite ove prelepe modele.
 

Jos jedna od prestiznih americkih modnih kuca koja je i najpopularnija u nasem salonu je VIERO BRIDAL.

bottom of page